Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, 30 May 2013 | 07:02 | 0 Atasinchi
Assalamualaikum , HYE:) nk update ape huhh ? do no do no , hurmm --,-- hom cakap pasal C-O-U-P-L-E nak tak ? entah lahh , dulu emang selalu lah couple-|| nie , mana pernah Single ,, ade jee pakwe eah . tapi bila fikir-fikir balik , semua tu nk seronok-|| je kan ,, lagi banyak keburukan dari kebaikan , am I rite ??

dulu , aku paling lama couple pon dengan sorang mamat ni MOHD SHUKRI B RAMLAN  , setahun lebeh adelah kot , tapi banyak reasons aku BREAK OFF dengan die , siapa je yg tahan pakwe mat rempit , SPM tak de , kerja pon tunggang terbalik . sekarang memang lah hidup senang , ak ayah tanggung . tapi cuba fikir bila die dah sebatang kara satu hari nnti ? Bahgie ke tak agak nyee ,

than .. aku sedar lah siket demi siket ,, banyak dosa aku buat time couple ni  mcm menipu mak ayah ,,, keluar dating-dating tuu . hesyyy -,- rasa mcm diri ni sangat HUMBLE lah waktu tuu . tapi tu dulu , masih ade masa kita nk ubah diri to be a better person rite .

so aku ambil iktibar , even lepas ni aku sukaa sangat dekat Someone tu , aku takkan couple dengan die sebaliknya kawan jelah . :) sebab kalau ade jodoh tetap Allah tu akan pertemukan kita , tapi kalau tak de , sayang macam mana pon tak kan bersama lah kan , cewwahhh ~ ayat aku JIWANGGG

pesanan Syascha : fikir lah banyak banyak sebelum kita menerima someone dlm life , fikir masa depan kita elok-|| baru lah ambil keputusan :)


________________________________________________________________________________________
Wednesday, 29 May 2013 | 21:20 | 0 Atasinchi
Heyy , Assalamualaikum again :)
Boring kan Hari ni , tak tahu nk post ape dh , hurmmm
ape kata kita share tutorial HIJAB yang cntik nak ?

acctually , Syascha pon takdelah Hijab full .
tapi dalam usaha untuk berubah .
orang kata kalau nk berubah , kene dtg dari hati duluu ,
barulah boleh amalkan ,RITE :) ?

nah , ni ade beberapa picture tutorial hijab yang korang boleh tgok lah :)
ade apa apa , comment kat chat box okenngg >.<





hahh ? so macam mana, zaman globalisasi sekarang kan , bukan sangat pon nk berhijab,
dah banyak fashion and trend dah :)
TRY IT AND YOU WILL LOOK AWSOME <3
hah , ni lah Syascha kalau berhijab :) 


________________________________________________________________________________________
| 20:39 | 0 Atasinchi
tadi kan dah cerita , abah tercucuk tulang ikan RITE :) diorag dah balik rumah dah , alhamdulillah . abah okeyy , kaki je berbalut . mak cerita , ade ke patot abah nk rakam doktor tu keluarkan duri dari kaki die. aku tergelah HAHAHAHAHAHA , abah-abah ,, mana lah doktor tu kasii .

apepon , bersyukur lah abah okeyy , btw . abang senior aku SHAHRUN NIZAM NORMAN ni gilo gak kan kepaloo eah , haha . sambong edit lagi lah , byebye :3
PAST


_______________________________________
◕ Pesanan dari Empunya Blog Ini ◕


Holla ! Assalamualaikum , HYE:)nak cakap ni , dah buka blog kita ni jangan lah lupa tekan Follow yee , bukan nk jadi HOT ke apee, tapi atleast kita nk tahu berapa ramai dh yg tahu blog ni ade dan wujud, hihihi-,- terima kasih . wassalam warahmah :)
Senyuam itu adalah sedekat :).
_______________________________________
◕ Mari Sini Kita kenal-kenal:) ◕


_______________________________________ _______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google