Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 29 May 2013 | 20:39 | 0 Atasinchi
tadi kan dah cerita , abah tercucuk tulang ikan RITE :) diorag dah balik rumah dah , alhamdulillah . abah okeyy , kaki je berbalut . mak cerita , ade ke patot abah nk rakam doktor tu keluarkan duri dari kaki die. aku tergelah HAHAHAHAHAHA , abah-abah ,, mana lah doktor tu kasii .

apepon , bersyukur lah abah okeyy , btw . abang senior aku SHAHRUN NIZAM NORMAN ni gilo gak kan kepaloo eah , haha . sambong edit lagi lah , byebye :3
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Pesanan dari Empunya Blog Ini ◕


Holla ! Assalamualaikum , HYE:)nak cakap ni , dah buka blog kita ni jangan lah lupa tekan Follow yee , bukan nk jadi HOT ke apee, tapi atleast kita nk tahu berapa ramai dh yg tahu blog ni ade dan wujud, hihihi-,- terima kasih . wassalam warahmah :)
Senyuam itu adalah sedekat :).
_______________________________________
◕ Mari Sini Kita kenal-kenal:) ◕


_______________________________________ _______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google