Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 29 May 2013 | 18:27 | 0 Atasinchi
Assalamualaikum , Bismillahirrahmanirrahim :)
Selamat Pagi , Pagi ni best sangat sebab celik celik mata je dah ade dekat dlm bilik , kalau tak tuu . dalam asrama je kan , hehe . btw , pagi pagi tadi mak kejut and than mak siap-siap nk cepat sebab apee ekk ??

hurmm , abah kaki die kene cucuk tulang ikan , besar tauuu . tak boleh keluar kan , thats why lah mak siap nk bawak abah ke klinik . kesian abah :( drive tadi pon mak , hope tak de lah ape ape . doakan jelahh . ni tengah tunggu diorang balik lah ni . adik adik bangun semua tanye mana MAK ? mana ABAH . alololo ~ kesian adik adik akak ni yee , okenggg , tu je lahh

Wassalam warahmah :)
FUTURE


_______________________________________
◕ Pesanan dari Empunya Blog Ini ◕


Holla ! Assalamualaikum , HYE:)nak cakap ni , dah buka blog kita ni jangan lah lupa tekan Follow yee , bukan nk jadi HOT ke apee, tapi atleast kita nk tahu berapa ramai dh yg tahu blog ni ade dan wujud, hihihi-,- terima kasih . wassalam warahmah :)
Senyuam itu adalah sedekat :).
_______________________________________
◕ Mari Sini Kita kenal-kenal:) ◕


_______________________________________ _______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google