Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 29 May 2013 | 21:20 | 0 Atasinchi
Heyy , Assalamualaikum again :)
Boring kan Hari ni , tak tahu nk post ape dh , hurmmm
ape kata kita share tutorial HIJAB yang cntik nak ?

acctually , Syascha pon takdelah Hijab full .
tapi dalam usaha untuk berubah .
orang kata kalau nk berubah , kene dtg dari hati duluu ,
barulah boleh amalkan ,RITE :) ?

nah , ni ade beberapa picture tutorial hijab yang korang boleh tgok lah :)
ade apa apa , comment kat chat box okenngg >.<





hahh ? so macam mana, zaman globalisasi sekarang kan , bukan sangat pon nk berhijab,
dah banyak fashion and trend dah :)
TRY IT AND YOU WILL LOOK AWSOME <3
hah , ni lah Syascha kalau berhijab :) 


PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Pesanan dari Empunya Blog Ini ◕


Holla ! Assalamualaikum , HYE:)nak cakap ni , dah buka blog kita ni jangan lah lupa tekan Follow yee , bukan nk jadi HOT ke apee, tapi atleast kita nk tahu berapa ramai dh yg tahu blog ni ade dan wujud, hihihi-,- terima kasih . wassalam warahmah :)
Senyuam itu adalah sedekat :).
_______________________________________
◕ Mari Sini Kita kenal-kenal:) ◕


_______________________________________ _______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google